logo songteksten.net

Ex-vrouw Phil Collins eist miljoenen en weigert huis te verlaten

Orianne Cevey, de ex-vrouw van Phil Collins, weigert mee te werken aan de wensen van haar ex. Nadat Collins erachter kwam dat Orianne vrij onverwacht met een andere man getrouwd is, eiste hij dat ze het huis in Miami zou verlaten waar ze nog woonde en wat aan de zanger toebehoort. Maar daar wil Cevey niets van weten: ze zegt te blijven én wil bovendien een flinke som geld van Collins zien. Dit meldt The Sun.

Cevey (46) verblijft in de villa met haar kersverse echtgenoot Thomas Bates (31) en eist via haar advocaten een bedrag van ruim 16,5 miljoen euro van haar ex-man. Volgens haar heeft ze daar recht op, omdat dat de helft van de waarde van het huis is.

Het juridische team van de Britse zanger ziet dat heel anders. "Mevrouw Bates doet het voorkomen alsof haar iets vreselijks is overkomen en ze daardoor recht op dit bedrag heeft. Dat is niet het geval. De heer Collins is eigenaar van dit huis, dus waarom zou ze recht hebben op de helft van de waarde?".

Alle memorabilia van de achtvoudig Grammy-winnaar worden weggehaald uit het huis, om te voorkomen dat deze voor woekerprijzen worden doorverkocht. Het gaat hierbij ondermeer om een platinum plaat voor de hit In The Air Tonight uit 1981 en een prijs voor Against All Odds (Take A Look At Me Now) uit 1984. Cevey meent dat sommige items aan haar zijn toegewezen nadat ze in 2008 van Collins scheidde.

Cevey is Collins' derde vrouw. Het koppel was van 1999 tot 2008 getrouwd en ze hebben samen twee kinderen. In 2016 kwamen ze weer samen en waren er zelfs plannen om weer te gaan trouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren