Khloé Kardashian zoenend gespot met 'ex' Tristan Thompson

Door ANP, vrijdag 23 oktober 2020 04:12, bron: ANP

Tijdens de 40e verjaardag van Kim Kardashian, die op een afgelegen plek werd gevierd met een intiem gezelschap, is Khloé Kardashian 'zeer gezellig' gezien met de vader van haar dochter, Tristan Thompson. Hoewel er de afgelopen maanden veel geruchten rondgingen dat de twee weer samen waren, heeft de realityster nooit bevestigd dat ze daadwerkelijk opnieuw een stel vormden. Dit meldt The Mirror.

Tijdens de quarantaine in de Verenigde Staten zou Tristan zijn ingetrokken bij Khloé en hun dochtertje True, hoewel daar zowel door Khloé als Tristan niet veel over naar buiten werd gebracht. Volgens insiders zouden Khloé en Tristan nader tot elkaar gekomen zijn, doordat ze ertoe 'veroordeeld' waren om maandenlang thuis door te brengen. "Het heeft hen laten inzien waar het echt om draait in het leven: familie. En niets anders."

Die situatie lijkt nu veranderd te zijn. Nadat er foto's uitlekten waarop de twee zoenend te zien waren, draaien de persen in Amerika overuren. Fans van de Kardashian-telg zijn blij dat het paar hun onenigheden achter zich heeft kunnen laten en hopen dat ze een gezinsleven kunnen opbouwen, waarbij het belang van dochter True voorop staat.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren