logo songteksten.net

Peter van der Vorst: Linda blijft altijd welkom bij RTL

De deur van RTL blijft altijd wagenwijd open staan voor Linda de Mol. Dat stelde programmadirecteur Peter van der Vorst zondag in De Perstribune. De Mol was een van de grote sterren van RTL tot zij halverwege 2019 overstapte naar Talpa.

"Linda hoefde niet weg van ons", aldus Van der Vorst. "Wij zijn blij met onze presentatoren, er is altijd plek bij RTL voor talent. En Linda is een groot talent. Zij kan altijd terugkomen." Hij voegt daar wel aan toe dat "we op dit moment heel veel goede presentatoren hebben en dat alle programma’s nu zijn ingevuld."

De Mol zei onlangs dat zij de keuze voor de overstap niet heeft gemaakt voor haar eigen carrière, maar vooral uit loyaliteit naar haar broer John toe. "Ik weet hoe sterk hun band is en ik weet wat John voor de carrière van Linda heeft betekend, ook aan het begin. Dus ik snap dat ze kiest voor loyaliteit."

Van der Vorst vindt het lastig te zeggen of hij dezelfde keuze had gemaakt als Linda. "Mijn broer is vrachtwagenchauffeur. Dus ik kan mij die situatie niet goed voorstellen. Je moet ook altijd rekening houden met loyaliteit naar je werkgever toe natuurlijk. Maar in hun geval snap ik de keuze."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren