logo songteksten.net

Emily Ratajkowski zwanger van eerste kind

Model en actrice Emily Ratajkowski wordt moeder. Ze kondigde maandag aan dat zij en haar echtgenoot Sebastian Bear-McClard hun eerste kindje verwachten.

Emily deelde een foto van de cover van de nieuwste editie van Vogue, waarop ze poseert met een babybuikje. In een tweede post deelde ze een stukje van haar 'zwangerschapsonthullingsvideo', die geregisseerd is door Lena Dunham. In de bijna drie minuten durende video praat de actrice tegen haar baby, over wie ze zegt al vaak te dromen.

In de nieuwe Vogue staat ook een artikel dat Emily schreef over waarom ze niets op heeft met gender reveal party's. "Als mijn man en ik aan vrienden vertellen dat ik zwanger ben, vragen ze altijd als eerste waar we op hopen. We antwoorden dan dat we de gender van ons kind pas weten als het 18 is en ons dat kan vertellen."

Ze vervolgt: "Iedereen moet hier om lachen, maar er zit een waarheid in. De mogelijkheden zijn complexer dan we aan de genitaliƫn waar ons kind mee geboren wordt kunnen aflezen." Toch begrijpt Emily dat mensen willen weten met welke lichamelijke kenmerken hun kind wordt geboren. "Het voelt als de eerste mogelijkheid om een glimp te zien van wat ze zullen zijn. Nu mijn lichaam op zo'n bizarre, mij onbekende manier verandert, is elk beetje informatie die het meer echt doet lijken fijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren