logo songteksten.net

Monica Geuze moest zwangerschap eerder bekendmaken

Monica Geuze heeft in 2017 het nieuws over haar zwangerschap eerder naar buiten gebracht dan ze gepland had. Iemand uit haar intieme kring had het nieuws gelekt naar de media, zo vertelt de vlogster in haar nieuwste video.

"Vertrouwen is en blijft altijd een lastig ding. Ik denk in iedere situatie", vertelt Monica naar aanleiding van het nieuws dat vorige week iemand privéfoto's van haar dochter lekte. Het deed haar denken aan het voorval rond haar zwangerschap. "Shownieuws wist dat eerder dan bepaalde vrienden of familie. Ik was in de veronderstelling dat ik het alleen had verteld aan mensen die ik kon vertrouwen."

Het lek heeft het vertrouwen van Monica flink geschonden. Ze moest daardoor kiezen of ze het nieuws zelf naar buiten bracht of dat Shownieuws dat zou doen. "Terwijl het over mijn zwangerschap gaat. Dat voelt ontzettend kut", zegt de influencer.

Door het lekken van de foto's heeft Monica afgelopen week opnieuw verschillende familieleden en vrienden gewantrouwd. Ze weet inmiddels wie het was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren