Karlie Kloss maakt statement tegen schoonzus Ivanka

Door ANP, woensdag 28 oktober 2020 05:14, bron: ANP

Karlie Kloss mag dan sinds haar huwelijk de schoonzus zijn van Donald Trumps dochter Ivanka, dat betekent nog niet dat de president op haar steun kan rekenen. Het model liet dinsdag op Instagram weten dat ze op Joe Biden en zijn running mate Kamala Harris heeft gestemd in de Amerikaanse presidentverkiezingen.

Karlie trad in 2018 in het huwelijk met Joshua Kushner. Zijn broer Jared is getrouwd met Ivanka en is een van de persoonlijk adviseurs van Donald Trump. Zowel Karlie als Joshua heeft al vaker duidelijk gemaakt de politieke ideeën van Jared en Ivanka niet te delen. Toen Esquire in 2016 aan een profiel van Jared werkte, liet een woordvoerder van Joshua aan het magazine weten: "hij houdt van zijn broer en wil niets zeggen dat hem misschien in verlegenheid brengt." Ook stelde de zegsman: "Josh is al zijn leven lang Democraat en zal niet op Donald Trump stemmen in november."

De broers Kushner zijn zoons van onroerendgoedmagnaat Charles Kushner. Joshua en Jared werkten eerder in hun carrière vaker samen, maar gingen uiteindelijk zakelijk ieder hun eigen weg.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren