logo songteksten.net

Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren

Paul de Leeuw is vanaf volgende week vrijdag te zien als presentator van Op1. Namens BNNVARA zal Paul, die de omroep in 2018 verliet voor RTL, een nieuw duo vormen met Astrid Joosten. Het huidige vrijdagavondduo, Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg, verhuist naar de maandag. Dat maakte BNNVARA woensdag bekend.

Paul noemt het een "ongelooflijke eer" om het programma samen met Joosten het "weekendgevoel te geven". "En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien." Ook zijn collega kijkt ernaar uit. "We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op 1."

Nu Sophie en Hugo verhuizen naar maandag, betekent het dat duo Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra stopt. Willemijn wordt de nieuwe presentator van het NPO Radio 2-programma Spijkers met Koppen en blijft ook Vroege Vogels presenteren. Erik start begin volgend jaar met een nieuw, wekelijks programma op NPO Radio 1 en blijft ook onder meer Per Seconde Wijzer presenteren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren