logo songteksten.net

Liefde op het eerste gezicht tussen René en Natasja Froger

René en Natasja Froger vonden elkaar gelijk heel leuk toen ze elkaar 33 jaar geleden voor het eerst zagen. Dat vertelt het echtpaar in de komende editie van 100%NL Magazine die donderdag verschijnt.

"We hebben elkaar leren kennen in Athene in 1987. Ik was stewardess en Ajax speelde een finale in de Europa Cup", blikt Natasja terug. "Ze kwam aanlopen - bam - het was klaar. Uiterlijk hielp hier ook wel een beetje bij, natuurlijk…", aldus René.

De presentatrice spreekt van een "soort bliksem in de lucht." Toch duurde het nog een jaar voordat de twee een setje werden omdat René nog getrouwd was. "Hij schijnt die nacht een vriend wakker gemaakt te hebben en gezegd te hebben: dit is d’r!"

Nog altijd zijn de twee gelukkig samen. "Froog is mijn beste maat. Wij kunnen nog steeds kinderlijk verliefd doen met zijn tweeën, maar we kunnen elkaar ook achter het behang plakken. Ik vind ook dat ik een week per jaar recht heb op Froger Vrije Dagen", vertelt Natasja. René zegt dat er in de loop der jaren meer begrip is gekomen voor elkaar. "Jij bent mijn allerbeste vriend geworden. In het begin ben je verliefd op een meisje, want toen we elkaar leerden kennen was ze 21 en inmiddels is ze oma, haha."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren