Jeroen Pauw trekt met nieuwe talkshow het land in

Door ANP, vrijdag 30 oktober 2020 13:52, bron: ANP

Jeroen Pauw komt met een nieuw programma. Met de talkshow 'Pauw komt binnen' trekt hij met zijn tafel het land door. De presentator gaat gesprekken aan met mensen die normaal niet naar de studio kunnen komen.

Pauw interviewt mensen op hun eigen terrein. Denk aan een tbs-kliniek, een ziekenhuis of verpleeghuis. Het gaat om diepgaande gesprekken die verder gaan dan de waan van de dag, zo laat omroep BNNVARA weten.

De presentator maakte jarenlang televisie vanuit de studio en vormde onder meer een duo met Paul Witteman. Nu is het tijd voor iets anders, zo vindt hij zelf. "Ik heb bijna 15 jaar met veel plezier de dagelijkse talkshow gedaan en alle onderwerpen die het nieuws bepaalden zijn langsgekomen", stelt Pauw. "Maar niet altijd met alle betrokkenen, omdat er altijd mensen zijn die niet aan de talkshowtafel kunnen komen, omdat ze ziek zijn of gevangen zitten of in een verpleeghuis bivakkeren. Daarom wil ik graag ook de mensen spreken over wie het in de talkshow al die jaren ging, zonder dat ze erbij konden zijn."

In totaal maakt Jeroen Pauw zes afleveringen, die vanaf zondag 8 november wekelijks te zijn op NPO 1, om 22.20 uur.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren