logo songteksten.net

Nurlaila Karim: ik kan niet meer getrouwd zijn met een musical

Nurlaila Karim kan naar eigen zeggen "niet meer getrouwd zijn met een musical zoals vroeger." Die uitspraak doet de 45-jarige musicalactrice zaterdag in De Telegraaf-bijlage VROUW.

In de musical TINA, over het leven van zangeres Tina Turner, is Nurlaila de alternate voor hoofdrolspeelster Nyassa Alberta. Die rol bevalt haar wel, zegt ze. "Mijn leven is nu zo anders ingericht. Ik kan niet meer getrouwd zijn met een musical, zoals vroeger. Toen deed ik wel zeven tot acht shows per week. Ik lééfde in het theater, maar nu heb ik een leven ernaast."

De musicalactrice, die ook in shows als Mamma Mia!, Les Misérables en The Wiz speelde, wil na TINA ook iets anders gaan doen. "Na deze musical wil ik met een gerust hart kunnen zeggen: ik doe een stapje terug en geef de nieuwe generatie een kans. Daarbij wil ik hen graag begeleiden. Dit is - behalve mijn allergrootste droomrol - daarom ook zo’n mooie afsluiting. Het is echt mijn laatste grote show. Daarna wil ik me gaan richten op het coachen van artiesten met bijvoorbeeld podiumvrees en mensen met angsten in het algemeen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren