logo songteksten.net

Tommie Christiaan al bij repetities Zorro verliefd

(Novum) - Tommie Christiaan viel niet na de première, maar al tijdens de repetities voor de musical Zorro als een blok voor zijn tegenspeelster Michelle Splietelhof. "Bij de eerste repetitie begon het al te kriebelen", bekent Christiaan aan het AD.

"Al na een paar dagen moesten we intieme zoenscènes repeteren. Toen gebeurde er wel iets met me. En andersom", herinnert de 25-jarige musicalacteur zich. Twee maanden geleden maakte Christiaan zijn nieuwe relatie wereldkundig. Toen hield hij nog vol dat de vonk in april was overgeslagen, vlak na de première van Zorro. "Als ik zo'n leuke vrouw tegenkom dan wacht ik het niet af, maar ga ik er helemaal voor."

Christiaan en de 29-jarige Splietelhof zijn inmiddels bijna drie maanden samen. "De vastigheid voelt goed. Na mijn deelname aan Op Zoek Naar Zorro besefte ik dat ik meer volwassen wilde worden. Ik had een roerige periode achter de rug wat betreft werk en liefde. Ik had behoefte aan rust en vastigheid en aan iemand aan wie ik mijn verhaal kwijt kon."

Een gespreksmaatje heeft Christiaan gevonden in Splietelhof. "Dit is een rare business. Er komt veel emotie, prestatiedruk en onzekerheid bij kijken. Het is fijn om dat met elkaar te kunnen delen." Volgens Christiaan is zijn relatie alleen maar goed voor de musical Zorro. "Het komt de chemie tussen Zorro en Luisa alleen maar ten goede. En we blijven professioneel. Voor of achter de schermen, we blijven verliefd op elkaar, maar we zijn ook met ons personage bezig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren