logo songteksten.net

Kim Kardashian en Pearl Jam eisen telling van alle stemmen

Sterren spreken zich op sociale media massaal uit over de actie Count Every Vote, waarbij wordt gepleit voor het eerlijk tellen van de stemmen. President Trump riep meerdere malen op tot een hertelling of het stoppen met tellen van de stemmen. Dat deed hij enkel bij staten waar hij achterliep in de tellingen.

Zo deelde Kris Jenner een foto op Twitter met de tekst "tel iedere stem". Dochter Kim Kardashian, en vrouw van presidentskandidaat Kanye West, deelde het bericht van haar moeder.

Ook topmodel Naomi Campbell deelde de boodschap. Daarbij plaatste ze ook een video van oud-presidentskandidaat Bernie Sanders, die zich duidelijk uitspreekt over het goed tellen van de stemmen. Acteur George Takei, bekend van zijn rol als Hikaru Sulu in Star Trek, vraagt zich af waar Trump zo bang voor is als alle stemmen geteld worden.

Het gaat gebeuren

De band Pearl Jam schaart zich ook achter de boodschap. "Ongeacht wie u bent, op wie u stemt of hoe u stemt, elke stem moet worden geteld. Dat is wat Amerika geweldig maakt", schrijft de band op Twitter. Will & Grace-actrice Debra Messing deelt de actie ook en schrijft daarbij de woorden "het gaat gebeuren", doelend op de winst van kandidaat Biden.

Ook onder anderen Demi Lovato, hiphopartiest Common en Lady Gaga steunen de actie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren