logo songteksten.net

Beau van Erven Dorens kan niet leven zonder gezin

(Novum) - Beau van Erven Dorens kan zich een leven zonder zijn vrouw en kinderen niet meer voorstellen. "Selly en mijn vier zoons zijn nu nog op vakantie in het buitenland. Vreselijk, vind ik dat", geeft de presentator toe in Margriet. "Zonder hen kan ik niet leven, het huis is zó leeg."

Hij vertelt dat zijn leven totaal is veranderd sinds hij vader is. "Ik zie mijn leven in films. Eerst was de titel daarvan Beau the Movie: over Beau van Erven Dorens en de Maakbaarheid van Zijn Bestaan. Nu is dat: Mijn Gezin the Movie."

De presentator benijdt mensen zonder kinderen niet. "Die hebben het over uitslapen en doen waar ze zin in hebben, maar ik snap dat niet. Ik vond mijn jeugd en studententijd prachtig. Dat je alle kanten op kunt, dat zuipen, dat ontdekken van je seksualiteit. Maar het gezinsleven verslaat alles."

De dood van zijn vriend Antonie Kamerling vorig jaar zorgde ervoor dat Van Erven Dorens naar eigen zeggen minder egoïstisch is geworden. "Sterven zie ik niet meer als de grootste ramp die mij kan overkomen, maar ik zie het vooral als een verschrikkelijk probleem voor mijn kinderen. Zij moeten dan zonder vader opgroeien. Het is een switch in mijn leven, want vroeger zou ik het alleen erg gevonden hebben voor mezelf."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren