logo songteksten.net

Vriendin noemt gedrag Afrojack misdadig

(Novum) - De zwangere vriendin van Afrojack noemt zijn gedrag 'misdadig'. Volgens Gouden Kooi-deelneemster Amanda is ze na een ruzie met de Nederlandse dj zonder pardon op straat gezet door hem.

Dat de relatie met Afrojack is gestrand vindt Amanda niet eens het ergst. "Het is jammer maar helaas. Maar dat hij een zwangere vrouw op straat sodemietert, is misdadig", zegt ze vrijdag in het AD. "Zoiets doe je niet. Of je moet een monster zijn."

Amanda zegt dat de twee ruzie kregen toen ze haar vriend confronteerde met een slippertje. Ze ging boos de deur uit en was met stomheid geslagen toen ze weer terugkeerde. "Want toen ik met mijn huissleutel de voordeur wilde openen, bleken er opeens ander sloten in te zijn gezet."

Volgens Amanda waren al haar privéspullen ingepakt en overgebracht naar een loods. "Ik heb de afgelopen dagen bij een vriendin en mijn zus geslapen", vertelt ze. Met haar zwangerschap gaat het overigens voorspoedig.

Volgens Afrojack klopt de door Amanda gegeven uitleg voor de breuk niet. "Het is wel waar dat Nick niet langer wilde dat Amanda in zijn huis woonde", zegt zijn management tegen de krant. "Daarvoor is helaas een aantal ernstige redenen, waarover wij niet willen uitweiden in het belang van Amanda."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren