logo songteksten.net

Acteur Jan Kooijman niet bang door terrorisme

(Novum) - Jan Kooijman en Lauren Verster laten zich niet bang maken door terroristische aanslagen. De twee herinneren zich de aanslagen van 11 september 2001 in New York als de dag van gisteren, maar laten hun leven er niet door beïnvloeden.

"Ik ben niet zo bang voor dat soort dingen. Natuurlijk kan het gebeuren, dat is de realiteit", vertelt de 30-jarige presentator en GTST-acteur voor de camera van Novum Nieuws. "Dat is verschrikkelijk, maar zo werkt het."

Volgens Kooijman kunnen 'bizarre mensen bizarre daden' verrichten. "Dat hebben we onlangs nog gezien in Noorwegen. Maar het lijkt me heel vermoeiend als je daarvoor je leven in angst leeft, dus dat doe ik niet."

Lauren Verster sluit zich daarbij aan. "Ik vind het sowieso een eng idee dat aanslagen bestaan", zegt de 31-jarige presentatrice van onder meer Lauren Verslaat en Undercover Boss. "Ik sta er niet bij stil, want dan kun je niet leven."

Verster was met een cameraploeg in Londen toen daar zes jaar geleden bomaanslagen plaatsvonden in de metro. "Overal werd het helemaal stil", herinnert ze zich. "De stad was verstijfd, dat was ontzettend eng. Maar je kunt er ook geen rekening mee houden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren