logo songteksten.net

T.I. terug naar gevangenis om zakenpartners

(Novum/AP) - T.I. zit weer achter de tralies, omdat hij zaken deed tijdens de reis naar een halfway house waar hij de rest van zijn gevangenisstraf zou doorbrengen. De rapper werd per luxe bus vervoerd naar het onderkomen, vergezeld door zijn manager en een televisieproducent. Dat was tegen de regels.

T.I. kwam vorige week vrij uit een gevangenis in Arkansas, waar hij tien maanden zat wegens overtredingen tijdens zijn proeftijd. De laatste maand van zijn straf zou hij doorbrengen in een halfway house in zijn thuisstad Atlanta, maar een dag later zat hij alweer in de cel. De reden daarvoor was tot nu toe onduidelijk.

Uit documenten blijkt nu dat de manager en de producent die de rapper vergezelden in de bus geen toestemming hadden om daar met hem te onderhandelen. Volgens justitie spraken ze over een realityshow en een boek over T.I., die inmiddels zijn aangekondigd.

De advocaat van de rapper beweert echter dat die overeenkomsten al eerder werden gesloten. Hij laat weten T.I.'s opsluiting aan te vechten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren