logo songteksten.net

Chris Brown haalt zijn gelijk over parkeerboetes

(Novum) - Chris Brown hoeft 95 van de 117 parkeerboetes die hij opgelegd had gekregen niet te betalen. De zanger kreeg die boetes gekregen omdat hij zijn auto's geregeld op invalidenparkeerplaatsen bij zijn appartementencomplex neerzette.

De 22-jarige Amerikaan hoeft de boetes niet te betalen omdat de parkeerplaatsen al vanaf het begin bij zijn appartement horen. Dat vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ

In juli liet de zanger weten dat hij denkt hij erin wordt geluisd. Hij is al een tijdje verwikkeld in een ordinaire burenruzie en volgens hem wil de eigenaar de markeringen niet overschilderen. "Mijn buren blijven parkeerbeheer bellen. Elke dag twee boetes van 360 dollar per stuk. Voor allebei de auto's."

Vorige maand maakte de advocaat van Brown bekend dat het gaat om een totaalbedrag van vijftienduizend dollar. Chris hoeft nu nog maar een fractie van het bedrag te betalen. De andere 22 boetes moeten wel betaald worden, omdat deze niets met het parkeren op de invalidenparkeerplaatsen bij zijn huis hebben te maken.

Brown is geen onbekende van de politie. In 2009 heeft hij zichzelf aangegeven, omdat hij de zangeres Rihanna, zijn toenmalige vriendin, had geslagen en verwondingen had toegebracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren