logo songteksten.net

Kim Kardashian geeft droombruiloft cadeau

(Novum) - Kim Kardashian geeft een droombruiloft weg. De socialite was zo in de wolken met haar eigen bruiloft dat ze anderen ook een 'magische' dag wil bezorgen. Kim trouwde vorige maand met basketballer Kris Humphries.

"Ik heb een speciale verrassing voor alle aankomende bruiden", schrijft Kim op haar website. "Mijn trouwdag was de mooiste en meest magische dag van mijn leven, dankzij de geweldige ontwerpers die mij hielpen. Ik wil een van jullie de kans geven om hetzelfde mee te maken."

De gelukkige wint een jurk van Vera Wang, geïnspireerd op Kardashians japon. Verder krijgt de winnaar onder meer een paar schoenen van Giuseppe Zanotti, een tas van Judith Leiber, een nieuwe keuken en een makeover. Ook aan de bruidsmeisjes is gedacht: zij krijgen net als de bruid een jurk van Vera Wang.

Belangstellenden moeten voor 23 september een foto insturen van zichzelf en hun aanstaande, met daarbij hun persoonlijke verhaal. Kim kiest vervolgens tien favoriete koppels, waarna haar fans kunnen stemmen op hun favoriet. De winnaar wordt een week later bekendgemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren