logo songteksten.net

Stef Bos bekroond met Veronica Top 1000 Allertijden Award

Zanger Stef Bos werd maandag met heugelijk nieuws verrast. Voor zijn liedje Papa krijgt de 59-jarige zanger de Veronica Top 1000 Allertijden Award voor een bijzondere notering in de eindejaarshitlijst.

Het liedje komt namelijk als hoogste Nederlandstalige nummer binnen in de hitlijst op plek 440. De bijzondere notering heeft de zanger te danken aan de Veronica-luisteraars, die massaal op het nummer hebben gestemd.

Ook andere artiesten vielen in de prijzen bij Veronica. Dj Paul Elstak kreeg een award als hoogst genoteerde Nederlandse dj in de lijst met zijn nummer Rainbow in the sky, dat op nummer 467 staat. Het liedje, dat in 2011 uitkwam, heeft elk jaar een plekje in de lijst. Vrijdag won Ilse DeLange ook een Veronica Top 1000 Allertijden Award, omdat zij de enige Nederlandse artiest is die dit jaar zowel solo als met een groep, als onderdeel van The Common Linnets, in de lijst genoteerd staat.

De awards maken onderdeel uit van de populaire eindejaarshitlijst van de radiozender. De meest succesvolle Nederlandse act wordt vrijdag bekendgemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren