logo songteksten.net

Amerikaanse sterren vieren Thanksgiving op afstand

De feestdag Thanksgiving wordt in de Verenigde Staten jaarlijks net zo groots gevierd als Kerstmis, maar vanwege het coronavirus waren Amerikanen dit jaar genoodzaakt het een stuk soberder dan voorheen aan te pakken. In plaats van grote familiediners vierden de sterren de dag in kleine kring, zo lieten ze via sociale media weten.

Reese Witherspoon vierde de dag, waarop je dankbaar bent voor dingen in je leven, thuis met haar man Jim Toth en drie kinderen Ava, Deacon en Tennessee James. "Happy Thanksgiving allemaal! Ik ben dankbaar voor gezondheid, familie, vrienden en alle mensen die al maandenlang keihard werken in verschillende ziekenhuizen en zoveel hebben moeten opgeven. Ook denk ik aan de families die vanwege het coronavirus dit jaar een familielid moeten missen."

John Legend postte een foto van zijn vrouw Chrissy Teigen en hun kinderen Luna en Miles, die gezellig thuis met z'n allen in hun pyjama zaten. "Ik ben zo dankbaar voor deze drie," aldus de zanger, die onlangs een groot verdriet kreeg te verwerken nadat Chrissy en hij hun derde kindje verloren tijdens de zwangerschap.

Ook Jennifer Aniston is thuisgebleven en deelde een paar kiekjes met haar pas geadopteerde asielhondje Lord Chesterfield. "Wij zijn dankbaar."

Veel andere sterren, waaronder Joe Jonas, Shakira en Paris Hilton wensten hun volgers een fijne Thanksgiving toe.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren