logo songteksten.net

Actrice Jessica Rothe moest klein trouwen door coronacrisis

Actrice Jessica Rothe, bekend van haar rollen in La La Land en de Happy Death Day-serie, is in september in klein comité in het huwelijksbootje gestapt. Zij en haar vriend Eric Clem kondigden in 2019 aan dat zij verloofd waren en plannen maakten om groots te gaan trouwen. Maar de coronapandemie maakte dat onmogelijk..

Toch hebben zij elkaar recent het ja-woord gegeven, vertelt de 33-jarige Rothe aan het ANP. "Het was een micro-wedding in de achtertuin van onze ouders in Colorado. Het was heel anders dan we ons hadden voorgesteld. Maar tegelijkertijd was het magisch en perfect", aldus de actrice. Het tweetal kende elkaar al jarenlang voordat zij officieel een relatie kregen. "Ik denk dat dat een geweldige basis is. Dan weet je sowieso van elkaar dat je geen spelletjes aan het spelen bent."

Rothe is vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen te zien in de romantische film All My Life. Het drama vertelt het waargebeurde verhaal van twee jonge geliefden die er vlak na hun verloving achter komen dat de man ernstig ziek is. Door een grote crowdfunding van vrienden en bekenden kon het tweetal toch nog in het huwelijksbootje stappen voordat hij overleed.

Lekker huilen

Nederland is een van de eerste landen ter wereld waar de film te zien is. "Ik denk dat dit het soort verhalen is waar mensen op dit moment behoefte aan hebben", denkt Rothe. "Het is een film over mensen die proberen elkaar te helpen, die proberen het beste uit het leven te halen hoe kort het ook duurt. En over het verschil dat je soms met kleine gestes voor anderen kan betekenen."

Bovendien kan het heerlijk opluchten om weer eens goed ouderwets te kunnen huilen in de bioscoop, lacht ze. "Het is heel goed om jezelf af en toe even te laten gaan om alle stress, frustratie en onzekerheid van deze moeilijke, rare tijden eruit te gooien. Ik weet dat dat voor mij in elk geval prima werkt in het donker van de bioscoop."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren