logo songteksten.net

Johnny Depp blijft gezicht parfumlijn Dior

Het merk Dior blijft achter Johnny Depp staan, ondanks de aantijgingen van huiselijk geweld aan het adres van de acteur. Depp is het gezicht van de Sauvage-parfum van Dior. Velen zijn verbaasd dat de reclames hiervoor nog steeds op televisie worden uitgezonden.

"We hebben in totaal elf klachten ontvangen over deze reclame", laat de Advertising Standards Authority weten aan The Guardian. De klagers vinden dat Dior de acteur van de campagne moet halen. Maar Depp blijft vooralsnog het gezicht van de parfumlijn.

De acteur, bekend van onder andere de Pirates of the Caribbean-reeks, moest eerder voor de rechter verschijnen. Hij zou zijn ex-vriendin Amber Heard hebben mishandeld. Details daarover kwamen op straat door publicaties van The Sun, waarop Depp een rechtszaak startte. De rechter gaf hem uiteindelijk ongelijk, omdat de krant geen onwaarheden zou hebben verspreid. Ook moest Depp weg bij Fantastic Beasts, waarin hij de hoofdrol zou spelen.

De acteur zou tussen de 3 en 5 miljoen pond krijgen voor de commercials van Dior. De populaire Sauvage-parfum wordt sinds het begin van de juridische strijd wel minder gezocht op internet, zo bleek uit onderzoek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren