logo songteksten.net

Leden Veronica moeten Kink FM redden

(Novum) - Een actiegroep van liefhebbers van Kink FM heeft de ruim achthonderdduizend leden van Vereniging Veronica opgeroepen dinsdag naar de jaarvergadering te komen. De groep, Redkink, zei maandag te hopen dat de leden opkomen voor de toekomst van het station.

De Vereniging Veronica is eigenaar van mediaorganisatie V-Ventures, waartoe Kink FM behoort. Dat bedrijf kondigde in juni het einde aan van de radiozender. Het bedrijf zou geen geld meer hebben om het station overeind te houden. De zender houdt vanaf 1 oktober op te bestaan.

De actiegroep zegt echter dat Vereniging Veronica een 'relatief groot vermogen' heeft. Het einde van Kink FM is volgens Redkink ingegeven door het winstoogmerk van het bedrijf. Met het oog op het maatschappelijk doel van de zender is echter wel degelijk een toekomst mogelijk voor Kink FM, meent Redkink.

De abonnees van Veronica Magazine, die automatisch lid zijn van de vereniging, moeten zich nu uitspreken over het voortbestaan van het station. Het belangrijkste is dat mensen naar de vergadering komen, zegt de actiegroep.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren