logo songteksten.net

Iris Hond: er valt niet meer te zeggen over Borsato-affaire

Iris Hond heeft nooit de behoefte gehad om eenmalig uitgebreid haar verhaal over haar affaire met Marco Borsato te doen. De pianiste heeft niet meer te zeggen dan ze vorig jaar in haar statement, dat er kortstondig iets speelde, stelde.

"Meer is er niet te zeggen, er is niet een héél verhaal", zegt Iris zaterdag in De Telegraaf-bijlage Vrouw. De 33-jarige vindt het naar eigen zeggen verschrikkelijk voor Marco en zijn inmiddels ex-vrouw Leontine. "Zij hebben alle ellende over zich heen gekregen. En dat het blijft kleven aan mijn naam is vervelend, maar ik moet door. En dat is wat ik doe."

Iris vindt het vervelend dat de affaire haar zoveel negatieve mediapubliciteit opleverde. "Ik vind het heel bizar dat iets wat elf jaar geleden is gebeurd, na zo’n lange tijd nog zo uitgemolken werd in de media. Heel vervelend, ik heb daar natuurlijk last van gehad; mensen die een oordeel hebben, nare berichten, negatieve energie… Aan de andere kant ben ik daardoor ook dichter bij mezelf gekomen", zegt ze. "Ik ben de rust in mezelf gaan opzoeken, me gaan focussen op mijn muziek en heb me omringd met dierbaren. Eigenlijk wat ik normaal ook doe. Ik ben mijn leven er niet anders door gaan leiden."

De pianiste deed vorig jaar ook mee aan een datingprogramma op Net5 maar vond de liefde niet. Nog altijd is ze alleen. "Ik heb nu een beter beeld van wat voor persoon ik denk nodig te hebben of wie bij me zou passen. Het moet in elk geval iemand zijn bij wie ik me honderd procent veilig kan voelen, met wie ik een diepere connectie voel, die rust brengt, maar mij tegelijkertijd inspireert en uitdaagt. Ik heb veel geleerd van dat programma en dat is, - super cliché - dat je eerst oké moet zijn met jezelf en van jezelf moet houden, voordat je een ander kunt toelaten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren