logo songteksten.net

Chris Martin onder de indruk van Rihanna

(Novum) - Chris Martin is diep onder de indruk van Rihanna. Het kostte de Coldplay-zanger dan ook enige moeite om de zangeres te vragen of ze een duet met hem wilde opnemen. "Ik heb haar ontmoet na een show in Las Vegas. Ik vroeg: maak ik kans? Ik stond te hakkelen als Hugh Grant", geeft hij toe aan de Britse boulevardkrant The Sun.

Martin is erg blij dat Rihanna wilde meewerken aan het nieuwe album van Coldplay, Mylo Xyloto. "Ze heeft zo'n geweldige stem en die is zo anders dan de mijne. Toen ze ging zingen dacht ik: wow, je klinkt zo apart. Dat komt denk ik ook doordat ze een nummer zingt dat heel anders is dan wat we van haar gewend zijn."

Rihanna is op het album te horen in het nummer Princess of China. Het liedje is niet speciaal voor de zangeres geschreven. "De cd is als één geheel geschreven", vertelt de 34-jarige Martin. "Er zitten zangstukken in voor een man en voor een vrouw. Rihanna stond boven aan ons lijstje."

Mylo Xyloto is de opvolger van Viva la Vida or Death and All His Friends uit 2008. Onder meer de grote hit Viva la Vida is van dit album afkomstig. Maandag werd Paradise uitgebracht, de eerste single van Mylo Xyloto. Het album verschijnt 24 oktober.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren