logo songteksten.net

Rihanna en A$AP Rocky samen gespot in New York

De geruchten dat Rihanna en A$AP Rocky 'iets' met elkaar zouden hebben, werden afgelopen weekend weer aangewakkerd nadat de twee samen gezien werden in het New Yorkse restaurant Beatrice Inn. Hier aten ze met een groepje vrienden in een priv├ęgedeelte van de zaak. Dit meldt Page Six.

'RiRi' en Rocky worden al een poosje aan elkaar gelinkt. Nadat Rihanna in januari haar relatie met miljardair Hassan Jameel verbrak, vroeg ze Rocky in juli als model voor haar Fenty Skin campagne. Fenty Skin is het cosmeticamerk dat de zangeres uitbrengt.

"Ri en Rocky hebben altijd chemie met elkaar gehad, maar waren gewoon hele goede vrienden omdat zij een langdurige relatie had. Maar nu die voorbij is staat niks hen meer in de weg. Rocky heeft haar altijd te gek gevonden, maar respecteert hun vriendschap en wil die niet op het spel zetten. Maar je ziet gewoon dat er 'iets' is tussen die twee," aldus een bron.

Rihanna en Rocky werden in december 2019 voor het eerst samen gezien op de rode loper van de Fashion Awards in Londen. Vlak daarna vierden ze met wat vrienden oud en nieuw in New York.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren