logo songteksten.net

Acteur Paul Walker herdacht door dochter Meadow

Meadow Walker, de 22-jarige dochter van de in 2013 overleden acteur Paul Walker, heeft haar vader via sociale media geƫerd op zijn sterfdag. Meadow postte een foto van hen samen, waarop ze knuffelend te zien zijn.

"Dit blijft een rare dag om in verdriet door te brengen. Vandaag vieren we de liefde en vreugde die jij de wereld gegeven hebt. Deze foto is van mij en mijn beste buddy terwijl we een tukje deden,' schrijft Meadow.

Walker, vooral bekend vanwege zijn rol in The Fast and The Furious, overleed op 30 november 2013 op 40-jarige leeftijd. Een auto-ongeluk werd hem uiteindelijk fataal. Meadow was destijds 15 jaar oud. "Hij vond het geweldig om vader te zijn en adoreerde zijn dochter," aldus Cody, Pauls broer.

Een jaar voordat Paul overleed, trok Meadow bij hem in, nadat ze het grootste gedeelte van haar jeugd bij haar moeder op Hawaii had doorgebracht. In die periode ontwikkelden vader en dochter een bijzondere band.

Sinds het overlijden van de geliefde acteur zet Meadow zich in voor de Paul Walker Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen in Los Angeles, die het vanwege het coronavirus of andere moeilijkheden zwaar hebben, dagelijks maaltijden krijgen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren