logo songteksten.net

Netflix past naam Elliot Page aan in filmcredits

Elliot Page, die tot vandaag door het leven ging als Ellen Page, blijft de rol van Vanya Hargreeves spelen in hitserie The Umbrella Academy. Dat melden insiders aan vakblad Variety. Page meldde dinsdag op sociale media transgender te zijn en voortaan als Elliot door het leven te gaan.

The Umbrella Academy vertelt over een groep superhelden. Vanya is een vrouwelijk personage. Dit gaat niet veranderen, aldus bronnen bij Netflix.

De streamingdienst gaat wel de naam Ellen Page veranderen in Elliot Page op de credits van alle Netflix-titels waarin de acteur te zien is. Ook op de gezaghebbende filmsite IMDB was de naam Ellen Page dinsdagavond al aangepast naar Elliot Page.

De acteur was te zien in filmhits als Juno, Inception en X-Men. Page noemt zichzelf in de post non-binair, wat betekent dat hij zich noch als man, noch als vrouw identificeert. Hij wil wel als hij/hem worden aangesproken. Page kwam zes jaar geleden uit de kast als queer en profileerde zichzelf als een van de meest zichtbare lhbti-sterren van Hollywood.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren