logo songteksten.net

Undercover wint twee Guidinc. Streaming Video Awards

De Netflix-serie Undercover is woensdagavond twee keer in de prijzen gevallen tijdens de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards. De Nederlandse publieksprijzen voor films, series en documentaires op streamingdiensten, van de organisatoren van de Gouden Televizier-Ring, werden uitgereikt tijdens een kleinschalige ceremonie.

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover won twee beeldjes. Zo werden Frank Lammers en Elise Schaap, die Ferry en Daniƫlle Bouman spelen, gekroond tot Favoriete Koppel. "Geweldig. Dat is mooi. Heb je er ook twee dan of moeten we hem delen", vroeg Lammers lachend toen hij de prijs voorafgaand aan de uitreiking al kreeg overhandigd. "Het is heel leuk om met Elise te spelen."

Undercover kreeg ook de meeste stemmen in de categorie Beste Serie en versloeg daarmee Flikken Maastricht (NPO Start) en La casa de papel (Netflix). "Terecht. Het is ook echt een hele goede serie", reageerde Lammers op de winst.

Netflix kreeg de award voor Favoriete Streamingdienst en liet Videoland en NPO Start achter zich. In totaal werden er prijzen in zes categorieƫn uitgedeeld. Zo werd de Videoland-documentaire over kindermodel Summer de Snoo gekroond tot Beste Documentaire, mag The Kissing Booth 2 (Netflix) zich de Beste 'Original' Film noemen en ging het beeldje voor Beste Serie Quote Allertijden naar 'Juf Ank' uit de Luizenmoeder (NPO Start) voor: "Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren