logo songteksten.net

Tina Turner mist optreden helemaal niet

Tina Turner staat nog altijd achter haar beslissing om met pensioen te gaan. De 81-jarige zangeres, die in 2008 haar microfoon aan de wilgen hing, mist het optreden helemaal niet.

Turner zou "zelfs niet een klein beetje" weer op het podium willen staan. "Ik kijk nu graag naar optredens van anderen. Er is voor alles een tijd en plaats, en dit is de tijd van mijn geweldige pensioen. Ik zou niets willen veranderen", vertelt de zangeres aan Variety.

Toch zit Turner niet stil sinds ze afscheid nam van de muziek. Zo bracht ze onlangs nog een boek uit. Wel is de zangeres door de coronacrisis veel thuis. "Mijn leeftijd en gezondheid vereisen dat ik dicht bij huis blijf. Maar dat is niets vergeleken met hoe moeilijk deze periode is geweest voor zoveel mensen die dierbaren hebben verloren of ziek zijn geweest of zijn overleden. Ik ben er kapot van."

De zangeres blijft echter optimistisch. "Dit is wat ik tegen iedereen zou willen zeggen: ik weet, vanuit mijn eigen leven, dat als we tegenspoed meemaken, het kan voelen alsof we vastzitten in een eindeloze winter, en dat de lente misschien nooit komt. Maar ik weet ook dat wanneer we hoop boven wanhoop kiezen, we vrede kunnen vinden, ongeacht wat er om ons heen gebeurt. Net zoals de lente onvermijdelijk is, is het einde van deze pandemie dat ook."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren