logo songteksten.net

Bridget Maasland: mijn zoontje is het beste publiek

(Novum) - Bridget Maasland vindt haar zoontje het beste publiek dat ze kan hebben. "Ik heb minstens twee keer per week de slappe lach met hem. Dat betekent dat ik hem de aller-leukste vind, maar hij vindt mij ook heel grappig. Dat is je beste publiek natuurlijk", vertelt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws.

"Als je nu al met zo'n klein hompie kunt lachen, wordt het alleen maar feest in de toekomst", glundert de blondine. Maasland kreeg in 2008 Mees, uit haar relatie met Pepijn Padberg. Zij gingen in 2009 uit elkaar.

Maasland vertelt dat Mees nog niet doorheeft dat hij een bekende mama heeft. Wel kijkt hij naar RTL Boulevard als zij Albert Verlinde vervangt. "Als het afgelopen is weet hij dat ik hem kom halen. Dan kruipt hij in de kast, want dan wil hij kiekeboe zeggen. Al duurt dat dan nog een half uur, dus dat is ook een beetje jammer dat hij dan een half uur in de kast zit", lacht ze.

De presentatrice kan naar eigen zeggen beter relativeren sinds ze moeder is. "Dat doet een kind met een moeder. Ik vind mijn werk heel erg leuk, maar er is maar één ding echt belangrijk. En dat is mijn zoontje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren