logo songteksten.net

Miss Nederland Kelly Weekers grijpt naast titel

(Novum/AP) - Het is een Nederlandse schone weer niet gelukt de titel Miss Universe te veroveren. De Angolese Leila Lopes werd in Brazilië gekroond tot Miss Universe. Namens Nederland dong Miss Limburg Kelly Weekers mee naar de titel, zij viel net buiten de top tien.

Voor de finale werd geschat dat Weekers bij de top vijf zou eindigen. Zelfs de titel zou voor de 22-jarige blondine niet onhaalbaar zijn. De Limburgse legde het af tegen dames uit onder meer Angola, Oekraïne, Brazilië, de Filippijnen en China. Zij vormden de top vijf.

Leila Lopes is de eerste Angolese die Miss Universe wordt. De 25-jarige schone hoopt met haar titel veel te kunnen betekenen voor haar land. "Als Miss Angola heb ik al veel gedaan voor de mensen in mijn land. Ik denk dat ik als Miss Universe nog meer kan doen", zei Lopes vlak nadat ze was gekroond tot 's werelds mooiste.

"Ik heb al voor verschillende liefdadigheidsinstellingen gewerkt. Ik ben aan de slag gegaan met arme kinderen, heb me ingezet voor de strijd tegen hiv en maak me hard voor de ouderen." De Angolese zegt niet aan haar lichaam te hebben gesleuteld. Veel water drinken, veel slapen en altijd zonnebrandcrème smeren zijn haar schoonheidsgeheimen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren