logo songteksten.net

Frederique van der Wal heeft moeite met kritiek

(Novum) - Frederique van der Wal heeft nog steeds moeite met kritiek. "Af en toe vind ik het nog steeds moeilijk als je kritiek krijgt over dingen. Ik vind het heel belangrijk, maar ik moet altijd even slikken. En dan neem je dat mee", geeft het ex-model toe aan Novum Nieuws.

Na haar jarenlange carrière als model richtte de 44-jarige Van der Wal Frederique's Choice op, het eerste bloemenmerk ter wereld. "Je runt een bedrijf, dus af en toe lig je wakker. Neem je de juiste beslissingen? Hoe gaan we verder? Het is heel spannend maar het geeft ook adrenaline."

Volgens het ex-model gaat het leven als zakenvrouw niet altijd over rozen. "Het is je eigen bedrijf dus eigenlijk ben je er constant mee bezig. Nu ben ik een week in Nederland en dan heb ik een vol programma. Dan ben je constant bezig met reizen, interviews, shoots en meetings."

Soms heeft Van der Wal het zo druk, dat ze wel eens tegen een burn-out aan zit. "Het is de grote vraag: hoe vind je balans. Je relatie, je kinderen, je werk en je bedrijf. En af en toe kun je gillend gek worden. Voor de vakantie had ik een moment, toen dacht ik ah! Toen zei mijn dochter, het is goed dat we op vakantie gaan. Dat hoort erbij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren