logo songteksten.net

Letitia Wright verwijdert Twitter na ophef over antivax-video

Actrice Letitia Wright heeft haar Twitteraccount verwijderd na ophef die was ontstaan over het delen van een video. De Black Panther-actrice had een video via Twitter gedeeld waarin de veiligheid van coronavaccins in twijfel werd getrokken.

Het delen van de video kwam de actrice op scherpe kritiek te staan. Aanvankelijk ging de Britse actrice nog in discussie met haar volgers en claimde ze dat ze werd aangevallen omdat ze het niet eens was met de populaire meningen.

Wright kwam later tot inkeer. Voordat ze haar Twitteraccount verwijderde, liet ze weten dat ze niemand wilde kwetsen. "Ik wilde alleen maar mijn bezorgdheid delen over wat er precies in het vaccin zit en wat we in onze lichamen stoppen."

Ook Don Cheadle, haar collega bij Marvel, heeft gereageerd op de ophef. Aanvankelijk nam de acteur het nog voor haar op, maar na het bekijken van de video die Wright deelde veranderde hij van mening. "Alles wat werd gezegd klonk gestoord. Ik zou nooit iemand verdedigen die dit deelt", schreef Cheadle.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren