logo songteksten.net

Dionne Warwick zet vraagtekens bij artiestennamen

Dionne Warwick kijkt met enige verbazing naar de artiestennamen van sommige van haar jonge collega's. Op Twitter vraagt de 79-jarige legendarische zangeres aan Chance the Rapper en The Weeknd waarom ze daarvoor hebben gekozen, tot groot vermaak van vele volgers.

"Hoi @chancetherapper. Het is overduidelijk dat je een rapper bent, maar waarom heb je dat in je artiestennaam gezet. Ik blijf er maar aan denken", schrijft ze. In een vervolgtweet voegt Dionne toe: "Ik ben nu Dionne the Singer", voordat ze toegeeft dat Chance's laatste nummer met Justin Bieber, Holy, momenteel haar favoriete nummer is.

Chance the Rapper reageerde verrast op de tweet van Dionne. "Sorry ik ben totaal uit het veld geslagen dat u weet wie ik ben. Dit is geweldig", antwoordt hij, zonder een verklaring te geven voor zijn artiestennaam. "U mag me noemen hoe u wilt mevrouw Warwick. God zegene u."

"Natuurlijk weet ik wie je bent. Jij bent DE rapper. Laten we samen rappen", reageert Dionne weer, waaruit valt op te maken dat ze openstaat voor een samenwerking. "Ik stuur je een bericht."

Dionne richtte daarna haar pijlen op The Weeknd. "The Weeknd is de volgende. Waarom? Het is niet eens goed gespeld?", tweette ze, alvorens te zeggen dat ze iedere artiest met 'the' in de naam aan de mouw wil trekken. "Ik kom jullie halen", grapt ze. "Ik heb antwoorden nodig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren