logo songteksten.net

Michael Boogerd schaatst in Holiday on Ice

(Novum) - Michael Boogerd gaat schaatsen in de nieuwe show van Holiday on Ice, Tropicana. De oud-wielrenner en winnaar van het SBS-programma Sterren Dansen op het IJs bindt vanaf 1 december de ijzers onder samen met zijn schaatspartner Darya.

"Ik vind het hartstikke leuk. Het is een hele eer. Ik vond het al leuk om te winnen en ik ben blij dat ik er nu nog iets mee kan doen. Dit had ik een jaar geleden nooit gedacht", vertelt Boogerd aan Novum Nieuws.

De sportman is zelf al in de sportschool aan het trainen voor de show, maar zal pas enkele weken voor Tropicana echt gaan oefenen met de küren. "Het zijn twee nieuwe küren, maar wel met elementen die ik al onder de knie heb. Ik heb net sinds lange tijd weer op het ijs gestaan. Dat deed pijn!"

Tropicana - The Passion Tour vertelt over de liefde voor muziek, dans en schaatsen. In de show klinkt latinpop en rock-'n-roll en wordt er onder meer geschaatst op nummers van Barry Manilow als Copacabana en Mandy.

De show Tropicana komt onder meer naar Amsterdam, Maastricht en Utrecht. Boogerd is 1 december voor het eerst te zien in het Beursgebouw in Eindhoven.

De oud-wielrenner won in april de ijsdansshow Sterren Dansen op het IJs. Boogerd kreeg in de finale de meeste stemmen in de strijd tegen Jenny Smit, de zus van Jan Smit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren