logo songteksten.net

Tyler Perry best betaalde entertainer

(Novum) - Tyler Perry had volgens het Amerikaanse magazine Forbes het afgelopen jaar het hoogste salaris in de entertainmentwereld. De 44-jarige acteur verdiende tussen mei vorig jaar en mei dit jaar maar liefst 130 miljoen dollar. Hij laat hiermee onder meer Steven Spielberg en Leonardo DiCaprio achter zich.

Perry is beter bekend als travestiet Madea. Hij speelde onder meer in de film Why Did I Get Married en in Star Trek uit 2009. Ook is hij actief als schrijver, producent en regisseur.

Producent Jerry Bruckheimer staat in op de tweede plaats in de Forbes-lijst met een inkomen van 113 miljoen dollar. Hij produceerde onder meer het vierde deel van Pirates of the Caribbean. Regisseur Steven Spielberg bezet de derde plek met een salaris van 107 miljoen dollar.

Leonardo DiCaprio is naast Perry de enige andere acteur in de top tien. Hij verdiende 77 miljoen dollar. Elton John is de enige muzikant in de lijst. De 64-jarige Britse zanger verdiende honderd miljoen dollar. Daarmee verslaat hij zijn landgenoot Simon Cowell, die negentig miljoen dollar verdiende.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren