logo songteksten.net

Sylvia Geersen blij met gewichtsverlies

(Novum) - Sylvia Geersen was blij dat ze tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson wat kilo's kwijtraakte. Het 25-jarige model ging op een eiland in de Filipijnen van 59 naar 54 kilo. "Heel skinny. Maar bij thuiskomst heb ik letterlijk met handen en voeten gegeten." Sylvia kwam binnen twee dagen weer twee kilo aan, maar die wil ze ook weer kwijt.

"Ik vind mezelf veel mooier als ik dun ben", vertelt het model aan Grazia. "Ik was zo gelukkig dat ik bij Robinson lekker afviel. Wat dat betreft kon die honger me niets schelen." Geersen zegt desondanks wel van eten te houden. "Vergis je niet. I love food. Ik heb op het eiland zelfs over chocolade en cheesecake gedroomd, en ik kon niet ophouden met praten over eten."

Volgens Sylvia staat een model altijd onder druk om dun te zijn. "Op sommige momenten kan ik depri zijn, dan voel ik me te dik. Maar als model moet je strak getraind zijn." Verder vindt ze het vervelend dat modellen alleen op hun uiterlijk worden beoordeeld. "Mensen zien alleen je buitenkant. Terwijl ik heel gevoelig ben vanbinnen."

Geersen is behalve in Expeditie Robinson momenteel ook te zien in haar eigen reallifesoap Sylvia's Secrets. Aanvankelijk zou de serie draaien om haar modellencarrière. Omdat Sylvia vorig jaar in een afkickkliniek belandde met een cocaïneverslaving werd besloten dat onderwerp centraal te stellen. Geersen, die helemaal is afgekickt, wil zo snel mogelijk carrière maken. "Ik ben geboren als model, dat is mijn leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren