logo songteksten.net

Leontine moet wennen aan kinderen loslaten

(Novum) - De kinderen van Leontine Borsato worden groot en dat vindt de presentatrice niet altijd even makkelijk. "Hij gaat nu naar het voortgezet onderwijs en reist zelf heen en weer met de trein. Daarmee is het grote loslaten begonnen en daar moeten we nog even aan wennen", geeft ze toe aan De Telegraaf.

"Staat hij daar met zo'n grote rugzak", mijmert de presentatrice. "Het gaat ook zo snel, ook voor Marco. Hij en Luca hebben een hele sterke, bijzondere band. Ik denk dat dat komt door Marco's verleden."

Marco Borsato's ouders waren gescheiden en zijn vader woonde in Italiƫ. "Het gevoel dat hij vroeger zelf heeft gemist, wil hij zijn eigen gezin wel geven. Dus heeft hij zijn vaderrol vanaf het begin heel serieus genomen. Ik denk dat die twee daardoor onafscheidelijk zijn."

In het programma Hart in Aktie komen verhalen voor die Leontine als moeder erg aangrijpen. "Gelukkig kan ik er goed met Marco over praten. En ik betrek mijn kinderen er ook bij. Zo kunnen we ze ook bijbrengen dat het fijn is om iets voor een ander te doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren