logo songteksten.net

Thijs Römer is geen traditionele man

(Novum) - Thijs Römer is geen ouderwetse man, die vindt dat hij het brood op de plank moet brengen. "Het is bij ons heel duidelijk. We proberen het samen zo goed mogelijk te doen. En ik ben daarin absoluut geen traditionele man, in die zin dat ik het heel erg leuk vind om mijn dochter van dichtbij groot te zien worden", vertelt de acteur aan Novum Nieuws.

Zijn vrouw Katja Römer-Schuurman beviel in april vorig jaar van dochter Sammie. "Ik wil graag dat we heel close zijn. Dat we van jongs af aan een band hebben met elkaar. Dus we proberen onze agenda's zo in te delen dat ik werk als Katja niet werkt en andersom. Dat gaat tot nu toe heel goed en daar ben ik heel gelukkig mee. En onze dochter volgens mij ook."

Hoewel de 33-jarige acteur samen met zijn vrouw voor hun dochter zorgt, heeft hij voor zijn gezin nog nooit een droomrol moeten laten schieten. "Tot op heden is het altijd goed gegaan. Maar dat zal zeker nog wel eens voorkomen. Als het werk voor een van ons heel belangrijk is, moet de ander even pas op de plaats maken. En dan betaalt zich dat op een ander moment wel weer terug."

Sinds Römer vader is, kan hij beter relativeren. "Je gaat de dingen absoluut meer in proporties zien. Dat is een cliché dat absoluut waar is. Maar daarnaast kun je ook nog steeds hartstikke ambitieus zijn. Je weet alleen denk ik iets makkelijker wanneer je nee moet zeggen omdat het de moeite niet waard is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren