logo songteksten.net

Robert ten Brink laat dochters vrij in de liefde

(Novum) - Robert ten Brink bemoeit zich niet met het liefdesleven van zijn dochters. Hij is momenteel te zien als presentator van het programma Wie Trouwt Mijn Zoon, maar is zelf niet bezig met de liefdespartners van zijn kinderen. "Volgens mij is het keuren van en zoeken naar een geschikte partner typisch een ding voor moeders met zonen", zegt Ten Brink in De Telegraaf.

In Wie Trouwt Mijn Zoon gaan moeders op zoek naar een geschikte partner voor hun kind. "Moeders willen toch graag bewijzen hebben waarom iemand geschikt denkt te zijn voor hun zoon. Bij vaders met dochters werkt dat niet zo. Dat weet ik als geen ander", vertelt de vader van vijf dochters.

Ten Brink en zijn vrouw Roos vinden het belangrijk dat hun kinderen zich goed voelen bij wat ze doen. "Natuurlijk fungeren Roos en ik als een soort helpdesk, maar uiteindelijk moeten ze allemaal hun eigen pad vinden. Zo ging het bij mij thuis vroeger ook. En daar ben ik nog altijd blij om, want ik heb zowel in de liefde als in mijn werk mijn weg door het leven kunnen vinden."

De presentator van onder meer All You Need Is Love heeft zelf nooit hulp nodig gehad in de liefde. "Want tussen mij en Roos, met wie ik inmiddels ruim dertig jaar samen ben, was het liefde op het eerste gezicht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren