logo songteksten.net

Michael Bublé en Billie Eilish delen gevoel over elkaars muziek

Michael Bublé en Billie Eilish hebben elkaar gevonden. Eerder vertelde Eilish over haar emotionele ervaringen met een van de liedjes van Bublé, waarop de Canadese zanger vervolgens reageerde.

Op BBC Radio 1 vertelde de zangeres dat Just Haven't Met You Yet van Bublé de inspiratie was voor haar nummer My Future. "Dat liedje, daar luisterde ik dag en nacht naar, alleen maar omdat het me hoop gaf. Ik was toen ook erg depressief en de hele tijd verdrietig, en dat lied maakte me enthousiast voor de toekomst", vertelt de 18-jarige zangeres. "Ik stuurde de video naar een vriendin en ze zei: 'dit is verdrietig, maar tegelijkertijd is het geweldig. Het lijkt alsof je het over je toekomstige zelf hebt. Zo van: 'Ik heb je gewoon nog niet ontmoet, en ik heb er zin in om je te ontmoeten'."

Op dat interview reageerde Bublé vervolgens via Twitter. "Ik ben groot fan van je", begint hij. "Muziek heelt veel dingen en het schrijven ervan heeft me door moeilijke tijden geholpen. Je muziek inspireert me en ik ben geraakt dat mijn muziek hetzelfde voor jou heeft gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren