logo songteksten.net

Ongeluk vormde Orlando Bloom

(Novum) - Het ongeluk dat Orlando Bloom op zijn 21e heeft gehad, heeft zijn leven veranderd. De acteur wilde op een dak klimmen, verstapte zich en viel drie verdiepingen naar beneden. "Alles werd zwart voor mijn ogen", vertelt Bloom aan het Amerikaanse tijdschrift Men's Health.

De val heeft ervoor gezorgd dat Orlando op een andere manier naar het leven kijkt. Hij noemt het de periode waarin hij zichzelf heeft gevormd. Bloom wordt nog dagelijks aan het ongeluk herinnerd. "Ik werk nog altijd aan mijn rug, maar het weerhoudt mij er niet van om iets te doen", vertelt de Brit.

De 34-jarige Orlando brak verschillende rugwervels en was vier dagen verlamd. Anderhalf jaar en vele operaties verder was Bloom weer in staat om verder te gaan met zijn acteercarrière. "Ik ben er erg dankbaar voor."

Bloom brak door met zijn rol als Legolas in de The Lord of the Rings-filmtrilogie. Ook was hij te zien in Pirates of the Caribbean. Hij won verschillende filmprijzen en is getrouwd met topmodel Miranda Kerr. Ze hebben samen een zoontje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren