logo songteksten.net

Vaccin als 'muziek in de oren' voor Nederlandse zangers

Veel Nederlandse artiesten kunnen niet wachten op het vaccin. Donderdag werd bekend dat de GGD's 8 januari beginnen met "kleinschalig" vaccineren. "Dat klinkt als muziek in mijn oren", zegt Dave Roelvink tegen RTL Boulevard.

Ook zijn collega Frans Duijts staat te popelen. "We missen het optreden, gas erop, zou ik zeggen", zegt hij. Ook Tino Martin, René Froger en Wolter Kroes uiten zich positief over het nieuws. "Ik ben dolblij om het te horen", vertelt Tino Martin, die zo gauw mogelijk weer "zijn oude leventje" wil oppakken.

De artiesten, die voorheen geregeld in uitverkochte zalen en arena's stonden, willen gauw perspectief voor grotere optredens. "Voor vijfhonderd man optreden is nog niet veel hoor.", zegt Wolter Kroes, doelend op het bezoekersaantal van het proefevenement van Guido Weijers in januari. "Dat is nog lang geen breakeven, als je denkt aan al het personeel voor licht, geluid en opbouw." Kroes heeft daarom ook hoop op de sneltesten. "Binnen een kwartier weet je het, perfect toch?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren