logo songteksten.net

Bedenkster 2 Broke Girls hoopt op musical

Whitney Cummings, een van de twee bedenkers van 2 Broke Girls, zou graag willen dat er een musical van de serie wordt gemaakt. De comédienne heeft al verschillende ideeën over een reboot van de sitcom (2011-2017), vertelde ze aan Us Weekly.

Met haar collega Michael Patrick King heeft ze het er al over gehad. "Tijdens het wandelen vertelde ik hem over een musical op Broadway of een reboot", vertelde Whitney. "Ik hoop het. Ik zou het zo leuk vinden. Warner Brothers (filmstudio, red.) zou het moeten doen, tenzij ze geld haten."

Een van haar plannen voor het nieuwe verhaal is dat de hoofdpersonages Max Black (Kat Dennings) en Caroline Channing (Beth Behrs) ruzie krijgen over hun cupcakezaak. De vrouwen zijn het onder meer oneens over de verdeling van taken en geld. "Ik zou het mooi vinden als hun vriendschap op de proef wordt gesteld."

2 Broke Girls was tot en met 2017 te zien en ging over Max en Caroline die verschillende achtergronden hebben en beste vriendinnen worden. Ze werken als serveerster in dezelfde lunchtent om geld te verdienen om samen een eigen cupcakezaak te kunnen beginnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren