logo songteksten.net

Lauren Verster kwetsbaar door Jort Kelder

(Novum) - Lauren Verster vindt het niet makkelijk dat ze een relatie heeft met de bekende Jort Kelder. De 31-jarige presentatrice let tegenwoordig goed op haar woorden tijdens interviews. "Nu ik met iemand ben die bekend is, vind ik mijn relatie wel extra kwetsbaar", geeft ze toe voor de camera van Novum Nieuws. "Als ik iets roep is hij er automatisch bij betrokken."

Verster let vooral op als ze praat met schrijvende pers. "Je kunt iets helemaal uit de context trekken. Ik kan zeggen: ik heb vanavond gekozen voor de sletterige look, en deze laarzen heb ik aangedaan want dat vind ik lachen. Daar kun je ook van maken in een artikel: ik wou dat ik in de Yab Yum werkte. Ik noem maar iets stoms. Dus ik let wel een beetje op wat ik zeg."

De presentatrice praat dan ook niet graag met de media over haar relatie met de 46-jarige presentator. "We hebben nooit afspraken gemaakt over wat we wel en niet zeggen. We durven er wel op te vertrouwen dat wat je zegt wel oké is. Of misschien ook niet", lacht ze. "Ik zeg er niet zo heel veel over want het is ook wel privé."

Verster werd onder meer bekend als presentatrice van het programma Undercover Boss en De Jakhalzen van De Wereld Draait Door. Ze maakte in maart dit jaar bekend dat ze een relatie heeft met Jort Kelder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren