logo songteksten.net

Dieet helpt Selma Blair niet om kilo's kwijt te raken

(Novum) - Selma Blair weegt nog steeds hetzelfde als toen ze het ziekenhuis uitliep na de geboorte van haar zoontje in juli. Ondanks dat ze een dieet heeft gevolgd, is ze niet afgevallen. Ook heeft ze nog geen tijd gehad om naar de sportschool te gaan, vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het dieet dat Blair volgde is gebaseerd op vegetarische recepten en moet mensen op een gezonde manier laten afvallen. Ze wil haar extra kilootjes nu kwijtraken door wat meer te bewegen. "Over een paar weken, wanneer ik het wat rustiger heb, ga ik beginnen met pilates."

De actrice beviel op 25 juli van zoontje Arthur Saint Bleick. Vijf weken na de geboorte was ze alweer aanwezig op het filmfestival in Venetiƫ om haar laatste film Dark Horse aan de man te brengen. Deze week bracht ze haar film op het internationale filmfestival in Toronto onder de aandacht.

De 39-jarige Blair speelde onder meer in de films Cruel Intentions en Legally Blond. In 2006 scheidde ze van Ahmet Zappa, zoon van muzikant Frank Zappa. Haar zoontje heeft ze gekregen met haar vriend en kledingontwerper Jason Bleick.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren