logo songteksten.net

Lego Masters ook tijdens kerst een kijkcijferhit

Het programma Lego Masters blijkt ook tijdens kerst een succes. De kerstspecial van het programma op RTL 4 wist zaterdagavond 1,2 miljoen kijkers te trekken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee was de show het op een na best bekeken programma van de avond. Alleen het NOS Journaal van 20 uur trok meer kijkers.

LEGO Masters was dit jaar een van de grote televisiehits. De show wist steevast meer dan een miljoen kijkers per aflevering te trekken. In de kerstspecial gingen vijf bekende duo's voor het goede doel aan de slag met de gekleurde bouwstenen. Onder meer de duo's Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels en Fien Vermeulen en Fernando Halman kwamen in actie. De presentatie was in handen van Ruben Nicolai.

In de top 5 best bekeken programma's staan verder het Half acht nieuws op RTL 4 (988.000 kijkers), Pesetas van Niels van der Laan en Jeroen Woe (763.000) en de finale van Kamp van Koningsbrugge (750.000) op NPO 1. De eerste aflevering van Top 2000 a gogo op NPO 3 wist zaterdag 635.000 kijkers te trekken, goed voor een negende plaats in de dagelijkse kijkcijferlijst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren