logo songteksten.net

Rapper T.I. weer terug in halfway house

(Novum/AP) - T.I. zit sinds donderdag weer in een halfway house in Atlanta. De rapper kwam begin deze maand vrij uit de gevangenis, waarna hij werd overgebracht naar een halfway house om te wennen aan zijn terugkeer in de maatschappij. Een dag na zijn vrijlating zat hij echter weer in de cel.

Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, werd per luxe bus vervoerd naar het halfway house, waarbij hij werd vergezeld door zijn manager en een producent. De autoriteiten beschuldigden hem ervan dat hij onderhandelde over een realityshow en een boek, en dat was tegen de regels.

T.I.'s advocaat zegt dat de rapper niks verkeerd deed, omdat de deal over het realityprogramma en het boek al maanden eerder werd gesloten. Volgens de raadsman is T.I. blij dat hij weer terug is in het halfway house en is hij van plan om zich aan alle regels te houden.

De 30-jarige rapper werd in oktober veroordeeld tot elf maanden cel omdat hij in zijn proeftijd werd gepakt met drugs. Hij moet tot 29 september in het halfway house blijven, daarna is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren