logo songteksten.net

Charlie Sheen had zichzelf ook de laan uit gestuurd

(Novum) - Charlie Sheen zou zichzelf ook hebben ontslagen, maar niet op de manier zoals Warner Bros dat heeft gedaan. "Ze hadden een goede reden om mij te laten gaan", vertelde hij donderdagavond in de Tonight Show aan Jay Leno.

De acteur werd door Warner Bros ontslagen, nadat hij onder meer producers van de serie Two and a Half Men had uitgescholden en belachelijk had gemaakt. Ook kampte hij met drugs- en alcoholproblemen. De acteur is niet boos meer op de producer van de sitcom.

De 46-jarige Sheen geeft toe dat hij soms rare dingen heeft gezegd. "Ik geloofde echt niet dat ik tijgerbloed had hoor. Het waren gewoon grapjes." De Amerikaan vertelde 'dat het leek alsof hij in een sneltrein zat waarvan hij de machinist was en de trein maar door bleef gaan'. Hij geeft aan de controle volledig kwijt te zijn geweest.

Sheen is tevreden over zijn opvolger Ashton Kutcher in Two and a Half Men. "Het is moeilijk om een jongen die al genoeg ervaring heeft advies te geven. Ik zou hem graag een knuffel willen geven en zeggen dat hij mij trots moet maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren